Nie jesteś zalogowany.

Metka

Początkujący

  • "Metka" started this thread

Postów: 12

Data rejestracji: 29.10.2007

  • Wyślij prywatną wiadomość

1

Monday, 03.12.2007, 07:11

krotkie pytanko

Chciałabym zapytac czy jesli zresetuje postac czy moje konto premium bedzie dalej na moim koncie??

Legolas

Moderator

Postów: 131

Data rejestracji: 04.08.2007

Skąd: Siedlce

Zawód: Uczeń

  • Wyślij prywatną wiadomość

2

Monday, 03.12.2007, 07:13

Tak premium jest przypisane do konta, a nie do postaci
Administrator: www.burningriders.yoyo.pl. Znalazłeś/aś jakiś błąd proszę o PW.

Cytat wypowiedzi "Goompas"

chyba nie myślisz ze serwer stoi u Konrada w piwnicy, prąd mu wytwarza chomik biegający w kole a połączenie ze światem zapewnia sznurek od prania. Poza tym nad gra i grafika siedziały zniewolone krasnoludy w piwnicy Sushiego.

Metka

Początkujący

  • "Metka" started this thread

Postów: 12

Data rejestracji: 29.10.2007

  • Wyślij prywatną wiadomość

3

Monday, 03.12.2007, 07:28

dziekuje mozna zamknac :)