Search results
Search results 1-20 of 69
Teraz to mam premium Ale jak się skończy, to zobaczę i napiszę tutaj.
Bug polega na tym, ze agent był nieaktywny a mimo to miałem szansę na wykradnięcie technologii i odzysk kasy. Z bugu nieświadomie parę razy skorzystałem, teraz dopiero w Centrum kariery zobaczyłem, że zdobył poziom mimo nieaktywności.
Tylko coś zrób z tymi statami- gość ma mieć takie same staty jak ja?
gdzie sa najlepsze stawki i nie dlugie godzinki pracy ?! Reklama w Spocie
1. Wybierz sobie tor, na którym chcesz osiągać najlepsze osiągi(polecam te, których bazowy czas przejazdu jest powiązany z przyczepnością) 2. Opracuj jak najszybciej Tuning koliberka- szybko wygrasz z pierwszymi 2-3 przeciwnikami w Płonącej Lidze, co umożliwi Ci szybszy rozwój. 3. Zacznij juchtać pracowników innym graczom
miałbym propozycje, aby można było z pracownikiem podpisać "lojalkę"- płacimy mu 3x więcej, ale nie można sie go pozbyć w żaden sposób(taki wspólnik, co ciągnie kasę).
Fuck, a ja się nabrałem!!! Oczywiście nie ma możliwości zrobienia back-upu postaci z ok. godziny 13?
Moc spada przez wagę motoru. Co do bonusu, to np. amory hydro-pneumo nie dostają bonusu od polimerów- sprawdziłem.
Pierwszy, który ukończył całą Płonącą Ligę: Bardack.
Ta gra powoli przypomina walkę Łowców Talentów- Kto komu zakosi pracownika. Ja dzisiaj straciłem mechanika, ale na szczęście szkolę drugiego, więc nie jestem jakiś tam super stratny
Super pomysły Ja byłbym również za wprowadzeniem jakiś bonusów do opon radaialnych i diagonalnych, np. dodanie bonusu do przyczepności
NP. Organizowanie turniejów co 3 dni zamiast tygodnia- to powinno zwiększyć zainteresowanie nimi
Własna kolumna w prasie 3 720 G + 3 980 G 23:58:51 2007-12-03 17:00:00 Eddy Brewton Na 24h
"Sprint-krótka prosta" taaa http://s1.burningriders.pl/showmsg.php?m…&key=40fbf22639
Ba, a ja jako złota rączka mam przyrost większy Ale wracając do topicu- co byłoby lepszą opcją- dodawanie + do podstawowego atrybutu(czyt. +0,03%), czy zwiększanie szybkości zdobywania ekspa? Bo wg. mnie na jedno wychodzi
Tym bardziej by to się przydało Bo jak mechanik zdobywa szybciej doświadczenie, to można szybciej ulepszyć optymalizatora
No tak, ale potem to przy takim optymalizatorze to aż 0,03% Po prostu super Ale lepiej już taki budynek niż taki, co daje bonusy w procentach konkretnych Ew. może działać tak, że przyspiesza ekspa zdobywanego przez kierowcę
Zmieniłem niektóre budynki, tak, aby nie można było tylko dzięki nim wygrywać
Szosownik: Moc silnika 8 Przyczepność 2 Hamowanie 3 Przyspieszenie 6 Promień skrętu 7 Efektowność 5 Waga 36 Super na Autostradę i Sprint
Ludzie, zbierać się, już są 3 drużyny, jak dobrze pójdzie, to turniej się odbędzie